Khamis, 2 Jun 2011

BUNGA LABUCI & PEARL TABUR

Assalamualaikum..

Lagi entry bab jahitan bunga labuci yang memang mendapat smabutan. Walaupun ada dijual di kedai yang dah siap, tapi dari pengalaman kawan2, kebanyakkannya menyesal tak sudah sebab bunga tu tak kukuh, longgar, mudah tercabut dan yang paling sedih, mudah terburai..

Baju yang aku buat ni adalah baju pengantin jugak..mungkin dia nak pakai masa akad nikah kot. Ntah la, aku kurang periksa pulak. Yang pasti aku buat ikut kehendak pelanggan...So jom cuci2 mata tengok hasil kerja tangan aku yang montel ni..

 Bahagian leher dan dada..

 Bahagian bawah baju..



Bahagian tangan

Oleh kerana kehendak pelanggan nak warna pink & gold, so inilah hasilnya. Baju ni design maniknya dari sharepartner aku dan aku tukang jahit jer dan tukang alter sikit2 mana2 yang memudahkan kerja aku dan cantik di mata aku. Aku harap pengantin ni pun berpuas hati lah ye..Seminggu jugaklah aku bersengkang mata lepas office hour..huhu..Ok..esok nesxt entry pasl manik jugak. Arios!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 5

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...