Khamis, 23 Jun 2011

BUNGA PEARL SIMPLE

Assalamualaikum..

Kali ni aku nak tunjuk 2 baju sekaligus. Bukan apa, sebab design yang sama cuma warna aje lain-lain. Baju dari tuan yang sama.tapi intenet hampeh ni, gambar baju 1 lagi takleh upload pulak. So tinggal yang ni je..

Pada yang suka corak simple, aku suggestkan yang ini. Baju ni memang menguji kesabaran aku yang tak berapa sabar ni. Aku terpaksa menggunakan jarum yang paling halus sebab takut kainnya rabak..Kalau kain ini tebal, aku akan banyakkan lagi bunga dan manik. Tapi mengenangkan takut rosak kain, maka jadilah sesimple ini. Design ini juga dari sharepartner aku..

Jom tengok...


Oleh yang demikian..abis la tajuk manik untuk minggu ni. Lepas ni aku nak relax sat. Minggu depan sambung lagi. Sesapa yang berminat, jangan segan2 sms atau call aku..sementara aku tak sibuk.ok.. Adeus!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 10

6 ulasan:

  1. wahh,,cntik nye,,even simple still look nice,,^_^

    BalasPadam
  2. Wey..cantik...simple tp lawa..aku nak hg wat mcmni la utk baju aku..tp x siap lg..baju pakai kerja..baju kosong,kain batik...mcm aritu tu..nnti aku bgtau hg lain.

    BalasPadam
  3. cuda..orait..apa2 roger aku

    BalasPadam
  4. zie_ira..tq dik.kalau minat nak bling2 hari raya ni, boleh le ..bgtau je..hehehhe

    BalasPadam
  5. terbaekk lah kak..ni yg cantik & simple pnh saya tgok..so far sy pun jadikan jahit manik ni sbg hobi masa lapang...

    BalasPadam
  6. King Frog, sy ni jahit manik menjadikan sy tak de masa lapang..hhehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...