Rabu, 17 April 2019

PERLU KE SAMPAI MACAMNI?

Assalamualaikum

Inilah yang dikatakan..kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. atau kerana beruk seekor..habis buah sepokok.

Maaflah..aku tak suka benda macamni. Perlu ke sampai macamni??




Jangan kerana dia bangga viralkan kebodohan diri..Air Asia atau syarikat penerbangan lain akan lebih strict untuk layan bag damage claim.. kena pulak yang rosak seleas ni..memang beg bari dan betul-betul rosak sebab kecuaian staf sendiri.

Kalau pun situkang viral ni tak berniat nak dapatkan beg free tu..cara posting tu sendiri dah tak betul..mengajar orang jadi jahat sebenarnya. Berbaloikah dapat beg baru dengan menipu? Tepuk dada tanya iman!

1 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...