Selasa, 16 April 2019

LAZADA MAKIN HILANG KEPERCAYAAN PEMBELI

Assalamualaikum

Ini kisah benar. Dulu aku boleh dikatakan regular customer Lazada. Semua barang aku beli melalui Lazada. Boleh dikatakan setiap bulan aku shoping dengan Lazada dari sekecil-kecil barang sampai lah ke barang yang besar seperti aircond dan tv.

Sejak ada shopee aku dah "jauh hati" dengan Lazada. Bagusnya Shopee ialah, duit kita dia "pegang" dulu sampailah kita terima barang. Bila puas hati,barulah duit tu kita "serah" kepada seller.

Dalam minggu ni saja aku dah baca banyak komplen pasal Lazada. Order barang..dapat tasbih. Kawan aku sendiri pun kena..tapi gelang tasbih tok sami..








Ini semua antara mangsa scammer Lazada.

Ini kawan aku sendiri yang kena

Kalau pihak Lazada tak buat sesuatu untuk mengekang scammer..tak lama lagi,bungkuslah Lazada. Ramai yang dah jadi mangsa. Berhati-hatilah bila membeli di Lazada..Lazada sekarang dah jadi platform scammer secara terhormat.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...