Sabtu, 17 Ogos 2019

SCAMMER : 012-5884920

Assalamualaikum

Lama dah nak up cerita ni..tapi sibuk. Sebelum ni aku upkan kisah orang kena scam. Tapi kali ni,aku pulak yang dia cuba nak scam.. hang silap orang la setan!

Kejadian ni pada 10 Ogos lepas. Masa tu aku tengah berbuka puasa dengan family aku. Puasa sunat Arafah,esoknya dah Raya Haji.

Mula-mula tu dia buat miscall 2 kali..lepas tu baru dia mesej..




Detail scammer:
No.hp : 012-588 4920

Lain-lain detail tak ada. Aku tunggu jugaklah dia reply mesej aku tu..tapi sampai harini tak reply. Seronok jugak permain setan ni. Confirm dia bengang dengan aku..dengan orang lain bolehlah kau nak tipu,dengan aku kau silap orang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...