Rabu, 3 September 2014

FORUM PENDERHAKA

Assalamualaikum..

Nampaknya bangsa Melayu sendiri yang berani dan cuba mengusik kedaulatan sistem Beraja dan Islam..

Aku tak tahu siapakah punya idea nak adakan forum "bangang" macamni. Apa tujuan dia? Berani mempersoal dan memperdebatkan Raja,Islam & Melayu dalam Perlembagaan. Untuk apa???

Semakin ramai bijak pandai..semakin besar peluang negara tergadai. Anak bangsa kita sibuk dengan hiburan..lalai dengan keseronokan dunia.. lupa yang negara ini sudah dijajah semula..bukan dengan senjata..tapi minda!

Mujur salah seorang panel yang masih ada jati diri bertindak menarik diri dari forum yang tidak berfaedah tu.

Serius..aku sangat sedih ... bila Melayu sendiri dengan bangganya mempertikaikan kelebihan diri sendiri. Bodoh..itulah istilah yang sesuai untuk penganjur dan orang yang punya idea tahap cipan nih.

#AkuMarah
Adeuss!!!

1 ulasan:

  1. benda2 macam ni selalunya saya buat tak layan dan ignore sebab entah rasa macam orang2 yang desperate dan attention seeker jer buat kerja2 macam ni... just live our life...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...