Isnin, 22 September 2014

STALKER BANGANG YANG TERKANTOI!!!

Assalamualaikum..

Dahsyat kan tajuk? Kasar kan bahasa? Tapi itulah yang sesuai aku bahasakan untuk makhluk otak binatang ni.

Sebelum tu aku nak tanya..apa perasaan korang..kalau korang tahu ada orang yang stalked fb korang. orang tu pulak adalah musuh korang..korang suka???

Nak tau kisah?.. inilah kali pertama aku ceritakan pada korang hal yang sudah lama aku simpan. Kisah seekor manusia yang hidupnya suka tengok orang susah..perosak..pelaku maksiat(ini bukan fitnah ya..ini diakui sendiri oleh sipelaku yang lebih 6 tahun buat kerja ni)..hobi dia mengumpat aku di fb dia bersama beberapa ekor lagi manusia longkang seperti dia..

Banyak lagi benda lain yang dia dah buat..dan memang dah jadi kes polis sebab menyerang orang di rumah orang..

Nak dijadikan cerita.. 5 September 2014..jam 10.58malam..pada ketika itu aku sedang menonton 1 video pasal kucing di fb  dengan suami aku..sedang kami gelak-gelak tengok telatah kucing tu..tiba-tiba aku dapat notifikasi ada orang Add Friend dan icon orang di bar atas fb aku terpapar nombor 1 warna merah.. aku klik la..sekali tengok..
korang boleh tengok print screen ni..di belakangnya adalah video yang tengah tengok

Wah..pompuan s**l ni add friend aku..apajadah nak add friend??

Hah!! kompom..aku yakin dia terklik Add Friend masa dok tengah stalking fb aku.. untuk apa? untuk tengok siapa suami aku yang ternyata lebih hensem dan kaya dari laki haprak dia?

Atau nak tengok apa di fb aku? Nak cari apa? Untuk apa? Ke tak puas hati aku dapat lebih dari dia?


inilah stalker bangang yang terkantoi tu. 

Istilah betina paling sesuai untuk dia ..dia inilah yang pernah menyusahkan hidup aku.  Laki dia berhutang dengan aku lebih 15k.. hutang mak aku lagi..sampai hari ni sesen tak bayar. 

Laki dia dulu..tak habis-habis wassap aku..dan aku masih simpan semua tu..dan aku tunjukkan pada suami aku..Alhamdulillah suami aku faham..dan banyak bagi nasihat kat aku..

Laki dia kaki hutang along. Dia dengan laki dia hidup dalam maksiat lebih 6 tahun walaupun tahu yang laki ni ada istri. Dia juga pernah datang rumah istri laki tu..dengan sepupu si jantan tu..konon sebagai tetamu...rupanya ada hidden agenda..nak tengok apa yang ada dalam rumah orang.. dia tak tau..apa yang ada dalam rumah tu...semua istri laki jahanam tu yang beli..Mak si istri tu pernah call dia..dan dia dapat cop "pompuan tak tau malu"

Sekarang diorang dah kawin...elokla..dah lama sangat hidup dalam maksiat..yang best tu...sijantan tu..ada pulak duit nak kawin..hutang aku dan mak aku tak reti nak bayar..kurang ajar kan?...ntah-ntah kawin free..haha..mak si jantan tu pun suka dapat menantu baru. boleh pulak kutuk menantu lama kat fb walaupun dia tahu anak jantan dia pernah curi duit si istri tu. dan dia tahu yang si istri tu yang tanggung hidup anak dia selama 6 tahun sebab anak dia pemalas tak nak kerja. sikit pun tak rasa bersalah..asyik nampak salah anak orang..

Nafkah eddah si istri tu pun sampai hari ni tak bayar..perintah tuhan pun engkar..apalah sangat perintah Mahkamah Syariah!

...tup-tup malam tu boleh pulak menantu baru kesayangan dia stalked fb aku..dah puas diorang mengumpat hina si istri tu...hari stalked fb aku pulak.

So sekarang. .aku sengaja tulis kat sini..kejab lagi aku nak pm biras dia..biar biras dia sampaikan kat dia..dia dan laki dah menyusahkan aku cukup banyak.. dan inilah hadiahnya..

Inilah kisah starker bangang yang terkantoi. tuhan nak tunjuk sekejab aje. kan??

So pada korang yang berhati suci mulia dan tak minat baca kisah macamni..dan anggap aku berbahasa kasar, aku tak kisah sebab benda tak kena kat korang..korang boleh abaikan entri ini...tak payah baca dan tak payah komen. You not in my shoes..blog aku..aku punya sukalah. Aku tak pernah kacau orang..tapi langau-langau ni yang kacau aku.So what kalau aku nak tulis pun..

Kepada yang komen macam diri tu ala-la suci sangat..moga-moga 1 hari nanti korang kena balik macam mana aku dah kena.Tak suka..please leave ok!


Duit aku oiii..saper nak bayar??? Nak halal?? Sorry beb...RM15k ye..bukan RM15...jumpa kat padang mahsyar ye. kalau terjumpa aku lah. ..kalau tak..sendiri mau ingat laa..


Adeuss!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...