Khamis, 3 Oktober 2013

LAZADA OH LAZADA

Assalamualaikum..

Niat hanya nak beli Waffle Maker..last-last terbeli dengan Steambrush Iron..tapi oklah..takdelah mahal sangat. Steambrush tu aku beli harga RM55 dan Waffle Maker tu RM62..

Aku dah google, nampaknya kat Lazada paling  murah kalau nk compare dengan tempat lain dan brand yang paling murah adalah Takada..

Aku ada cuba google brand lain, dan tak jumpa pulak Waffle Maker brand lain selaian Takada dan Trio..apalagi..beli ajelah..



Nampak macam besar kan?tapi takdelah besar mana, saiz waffle tu lebih kurang besar pinggan makan aje..

Esok aku akan ceritakan dan share resepi wafle yang simple tapi sedap! Ok..Adeus!!!

RESEPI WAFFLE DISINI!

3 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...