Rabu, 2 Oktober 2013

AURA YANA SAMSUDIN

Assalamualaikum..

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih pada Yana Samsudin sebab sudi jejalan tengok blog aku nih..

Yang ke dua, terima kasih sebab sudi kongsi entri (walaupun entri lama) blog aku di instagram dan fanpage beliau..

Entri tu adalah mengenai wujudnya Jambatan Bunian di Port Dickson. Pada yang tidak membaca entri tu betul-betul dengan selambanya menuduh aku percaya benda karut dan macam-macam lagi, padahal entri tu aku ceritakan perkara sebenar mengenai jambatan tu..

Sah dan terang aku tulis di entri tu, kenyataan sebenar mengenai jambatan tu..nama aje Jambatan Bunian , tapi yang lalu kat situ bukanlah bunian..

Ini post Yana kat instagramnya..aku memang tak perasan dan main LIKE aje...bila tengok balik,gambar yang macam nak kenal tu..barulah aku perasan...

Dan dengan tak semena-mena, ramai pulak peminat Yana yang nak follow instagram aku..sejarah hidup kot sekali request ada lebih dari 50orang..sebab awal tu aku dah approve sikit-sikit..bila malam aku on insta aku, tengok-tengok jumlah request dah bertambah..


So, penbiru jadi glamer la kejab dan statistik blog semalam punyalah mencanak naik..ini semua aura Yana Samsudin..

So..kepada Yana, thanks ye akak nak ucapkan..sudi singgah blog bucuk ni..akak dah lama follow blog awak..bilalah agaknya awak nak follow akak balik...ngeeeee...heheheh

Pada yang sudi follow insta aku tu..terima kasihla banyak-banyak ye,,

Ok..itu aje entri kalut-kalut untuk hari ini..Adeus!!!

5 ulasan:

  1. Wahh..femes terus kan kak!saya pon nak baca lah pasal jambatan bunian tu..Mesti excitement..unik !

    BalasPadam
  2. wah glamer dan femes akak dah...he he he...

    BalasPadam
  3. wah wah, mmg kuat aura artis kan. Nnt datang lagi hopefuly.

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...