Isnin, 2 Mei 2011

SIAPA KATA ARTIS POPULAR TU SEMUANYA CANTIK???

Assalamualaikum..

Ha..kali ni aku nak crita pasal artis la pulak. Tapi bukan artis Malaysia,maaflah aku tak berapa minat dan kenal artis Malaysia ni (statement aku yang paling berlagak). Aku kenal yang betul2 famous je. Macam Lisa Surihani , Erra Fazira, Abby Abadi ....tu artis perempuan. Tu pun aku cuma kenal muka dan lakonan depa je. Lain2 aku tak tau. Dan depa pun tak kenal aku.  Tapi kalau artis lelaki tu yang betul2 aku kenal  dan dia kenal aku cuma Farid Kamil sorang sajelah. Dan baru2 ni aku bleh terkamceng pulak dengan Bro Ahmad Idham. Nasib baikla dia tak sombong. So buat masa skrang ni, kalau aku pm atau mesej dia, dia kenal la aku. Tu pun gara2 aku tolong dia burnkan CD Mr.Cinderella.

Ok..jauh pulak peginya. Berbalik kepada cerita asal. Ni hah! Bab artis ni. Kat TV semua nampak cantik, anggun, cun dan sebagainya. Gambar2 yang aku upload ni aku dapat dari email aku yang di send oleh kawan aku. Mana dia dapat aku pun tak tanya. Aku hanya nak syer kat sini je supaya korang dapat menilai, depa ni cantik ke...korang yang lagi cantik dari depa..

Karisma Kapoor
Aku respect Kareena..walaupun tak makeup, tapi masih cantik. Tapi Karisma, sekali tengok memang aku tak cam.. So macamne..cantik ke??


Ranee Mukherjee
Nah kau! tak makeup..cantik kerr??


Ashwariya Rai
 Hampir tersedak aku melihatnya.. Bekas Miss Universe ni.. cantik kee???



J-Lo 

  Jeniffer Lopez..rasanya kalau jumpa kat luar , gerenti aku tak kenal..uhukk!!

Beyonce
Pergh...dah macam pelarian dari Argentina je aku nengok..kesiannye

So..kesimpulannya di sini, sedarlah wahai anda2 sekalian...anda2 sebenarnya lebih cantik dari depa2 ni. Tanpa makeup pun nampak cantik. Kalau makeup apalah lagi . Bersyukurlah dengan rupa anda. Tak yah cocok2 botox. Ok.. Arios!!



2 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...