Rabu, 16 Oktober 2019

SCAMMER PAKEJ PELANCONGAN

Assalamualaikum.

Walaupun ini kes lama, tapi kita boleh ambik iktibar kerana dari info yang diperolehi, syarikat penipu ini masih aktif dengan menggunakan nama yang berbeza.


Serius xsangka aku sndri kene tipu dgn sunrise atau west legasy marketing kt plaza angsana hri tu mse kt jom heboh johor.. diorang jual voucer bernilai rm998..dpt free hotel 4hari 3mlm, 3hari2mlm & 2hari1mlm..  aku dh beli.. bila nk cll or nk book.. semua no fon diberi xdpt cll. last skali buka2 website tjumpa rupanya rmai kne tipu dgn diorang.. mne nk pk tipu sbb dlm plaza angsana.. thnks kpd sorang org tua tu bercakap smpai kluar air liur rupanya tipu duit org.. aku ngn ank2 ssah pgg ank g amek duit nk byr rm998 tu.. last skali hri ni aku dpt thu yg aku kne tipu.. malang betul nasib.. so, just nk bgtau klau ade promo2 mcm ni jgn la caye wlaupon diorang promote dlm shopping mall..




Untuk cerita penuh, KLIK SINI









Rasanya, zaman serba moden sekarang, tak perlu lah kita bergantung dengan pakej-pakej sebegini melainkan kita yakin syarikat agensi pelancongan itu adalah berlesen,terjamin dan tempat yang kita nak pergi tu agak sukar kalau kita nak pergi sendiri. 

Pilihan ditangan anda.

Tiada ulasan:

Catat Komen

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...