Khamis, 12 Februari 2015

SKYNET JITRA CAP AYAM

Ini cerita lepas geram.

Aku beli barang melalui Lazada. 2 barang.. dengan pembekal yang berbeza. 1 pembekal menggunakan Gdex. Alhamdulillah ,beli hari Selasa ,pos hari Khamis petang Sabtu sampai. Tapi yang 1 lagi..pos hari Rabu minggu lepas..tapi hingga hari ini, Khamis 12 Februari, habuk pun tak ada.

Semalam pukul 12.30 tengahari, aku call Skynet Jitra kat Tanah Merah, 4 kali tak berjawab. Aku call HQ dia. Aku cakap, "i nak u check barang tu kat mana than takyah tak yah cakap bila sampai sampai Jitra. I dah tau tapi i just nak u tau yang barang tu sampai hari ni tak dapat."

Dia suruh aku call Skynet Jitra balik. Aku call baru ada yang menjawab. Aku tanya kenapa barang tak sampai. Yang menjawab tu cakap, dah datang rumah tapu tak ada orang. Amboi..suami aku ada kot tak kemana sebab dia pun tak sihat. Dan kalau ye pun tak ada, tak boleh ke call atau tinggal surat untuk self pick up.

Aku suruh dia hantar hari tu juga. Dia cakap, budak hantar dah keluar dan barang ada di ofis.. nampak ?? Dah keluar tapi barang aku dia tak bawak. Cap ayam betul. Dia cakap "kami tak cukup orang".. aku jawab " cukup tak cukup tu bukan masalah saya. Saya bayar servis awak,bukan free".. lepas tu dia janji nak hantar hari ni..

Hagham. . sekarang dah pukul 2.45petang. Sudahnya terpaksa suami aku keluar ambik dengan badan yang tak sihat.

Inilah Skynet Jitra Cap Ayam tu! sakkkitt hati.!




3 ulasan:

  1. kak ana pernah juga ada masalah dengan Skynet ni, beberapa tahun lepas, memang tak pro sangat syarikatnya.. :)

    BalasPadam
  2. memang betoi...angin sungguh dgn skynet jitra...courier lain semua cepat ja sampai...kena report kat lazada jgn guna dah skynet

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...