Khamis, 19 Jun 2014

FB BIOL SEKETIKA

Assalamualaikum

Tetiba harini..petang ini aku nak login fb dari lappy aku..keluar skrin macam kat bawah ni



Aku try pulak dengan note aku..pun sama..nampaknya FB biol seketika petang ni. Boleh ke hidup tanpa FB?
Kaki FB memang gelisah duduk..peniaga online pun susah hati.. Nak tahu boleh ke tidak..tunggu 2 jam..kalau rasa gelisah tu memang dah parah lah nampaknya..Mujur ada blog..maka aku layan blog,...dan hingga sekarang dari jam 3 petang hingga 4.20petang..masih lagi tak boleh login..
Apa akan jadi kalau FB ditutup seluruh dunia..mau kecoh la gayanya..jangan ada yang berguling atas jalan dari Perlis sampai Johor dah la..hahahah

Adeus!!

#update..dah ok tadi..pukul 4.28...heheheh..

3 ulasan:

  1. ingatkan fb aku sorang je yg meragam..kt laptop xleh log in..kat note aku pn xleh log in..hehe

    BalasPadam
  2. ha ah kak, memang FB biol seketika...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...