Jumaat, 6 September 2013

MANIK SIMPLE - 9

Assalamualaikum..

Untuk hari ni aku nak tunjukkan hasil jahitan manik simple yang di tabur. Design ini adalah dari pelanggan aku sendiri. Agak mudah sebab aku dah tak payah nak fikir pasal design. Aku jahit je ikut design dia..Merah menyala kau..





Jahitan adalah di bahagian tangan dan bawah baju..Inilah hasilnya.. Pelanggan ini kawa aku sendiri yang tiap tahun nak aku jahitkan untuk dia. Kira pelanggan tetap lah. So..harap dia puas hati lah ye..

Adeus!!!

2 ulasan:

  1. Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...