Ahad, 1 September 2013

PEARL TABUR - CRUMBLE 27

Assalamualaikum..

Lagi pasal manik. Baju ni bukan baju raya. Baju milik pelanggan aku berbangsa cina ..orangnya cute sangat. Nama dia pun cute jugak..nama dia Fish..dia nak aku jahitkkan baju yang dia beli ni. Memang blause yang sangat kosong. Sebenarnya baju ni dah jahit lama..gambar pun dah terperam lama tapi aku tak sempat nak publishkan di sini. Dia minta aku crumblekan blink-blink katanya..so inlah hasilnya..





So..thanks a lot to Fish sebab sudi susah payah datang cari aku..sekian untuk hari ini..Adeus!!!


1 ulasan:

  1. Lama x menjegah di blog ni...
    Wow, baju yg simple nampak eklusif kalau kreatif dan rajin kan...

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...