Khamis, 19 Mac 2015

TIKET MAS HARGA TAK SAMA

Asslamualaikum.

Aku nak minta tolong korang, kalau ada sesiapa yang tahu..

Macam ni.  Hujung Oktober nanti aku nak pergi bercuti, so aku tengah riki-riki tiket yang murah. Yang menjadi kemusykilan sekarang adalah tiket untuk MAS.. 

Bila aku try booking guna pc, di web www.malaysiaairlines.com, harga tiket tak sama dengan kalau aku booking guna handphone di link m.malaysiaairlines.com padahal link inilah yang keluar masa aku google web MAS guna handphone aku.. 

Ada sesiapa tau kenapa jadi macamni? Maklumlah aku dah berkurun tak naik MAS..asyik naik AirAsia je..

gambar kiri: guna pc
gambar kanan: guna handphone
Tarikh booking 23.10.2015 dari Alor Setar ke KL (return 29.10.2015)
Masa: Pergi 9.45mlm..balik 7.20pagi

Kalau ada sesiapa yang tahu..tolong explain kat aku ye..Terima kasih.

Adeus!!!

3 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...