Ahad, 27 September 2015

MTB : AKU TERJEBAK

Assalamualaikum..

Al-Kisah Mylaling dapat hadiah Mountain Bike dari customer dia..terus dia Whatsapp gambar kat aku (masa tu aku tengah kerja) 

Bila aku tengok MTB ni..terus terminat..masa budak dulu memang teringin nak ada MTB..tapi yelah. tak mampu..mampu tengok aje..

Bila dah ada MTB tu, asyik mengayuh je Mylaling. Tinggal aku melopong kat rumah. Bosan gile kot. Aku pun mengomel la tak puas hati sebab sebelum-sebelum ni, mana nak pergi pun kami pergi berdua..

Maka,dengan murah hatinya Mylaling belikan aku MTB juga..beli kat Lazada. Seminggu lebih,sampailah kat rumah..

dah sampai..dalam kotak. So kena pasang sendiri dalam 15% cam tulah.. 

Inilah dia MTB pertama aku.
Full suspension (softail)
Front and Rear Brakedisc
21 speed gear
Frame Aloy
Tyre 26inch 
Fordable
Size (L x W x H) : 166x64x86
Weight : 15kg


So lepas ni aku dah tak payah nak bebel la kena tinggal sebab dah boleh join Mylaling kayuh sana sini.. Insya Allah lepas ni aku nak tukar sport rim hihihi..Kiranya sekarang aku adalah MTB Newbies ..

Adeuss!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...