Jumaat, 19 Februari 2021

PEARL TABUR - CRUMBLE 37

 Assalamualaikum.

Kali terakhir aku jahit manik dan up kat blog ni..6 Jun 2019.. dekat 2 tahun jugak tu.

Aku pun slow-slow undur diri dari menjahit manik. Kekangan waktu..mood pun dah kelaut dalam perginya.

Nak dijadikan cerita..customer lama aku..yang tak jemu-jemu dengan hasil jahitan aku.. tiba-tiba wasap dan minta aku jahitkan baju dia.. dan aku jadi serba salah untuk berkatakan tidak.

Mengalah juga aku.. kesian..

Kali ni..mood memang tak ada langsung. Pinggang pulak selalu meragam. Biasanya sehelai baju aku ambil masa 3-4hari kalau yang nak design gempak-gempak.. kali..untuk kali ni..lebih 2 minggu.. ya ampunnnnnn..





Pilihan hatinya..nak crumble. Kalau ikutkan..crumble ni senang aje..tapi bila dah mood ntah kemana..yang senang pun lambat sangatlah haih nak siap.

Akhirnya harini berjaya jugak aku siapkan baju K.Hilmun..terima kasih ye kak.. rasa macam nak bagi award kat dia aje.. The Best Regular Customer of The Century.. haaaa boleh gitu??

Tiada ulasan:

Catat Komen

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...