Rabu, 10 Februari 2021

MY BARIATRIC LIFE :#12 BLOG DISERBU SEBAB MENTERI

 Assalamualaikum.

Semalam, viral di FB.. seorang menteri yang tiba-tiba tampil kurus sedangkan umum tahu fizikal beliau sebelum ini yang montel.

Macam-macam komen yang keluar..ada yang kagum, ada yang hairan..ada yang kecam dan macam-macam. Viral pulak kurusnya sebab bariatrik. Maka, dengan tak semena-mena blog aku sudah mula dihujani dengan komen-komen dari pembaca yang teringin nak buat pembedahan ni.

Terkejut jugak aku pagi tadi. 

Kebanyakkan meninggalkan nombor telefon untuk aku mesej diorang. Boleh tu bolehla..tapi aku ambik masa lah ye.. tak boleh mesej serentak. Pengsan nak jawab..kena sorang demi sorang.

So, harap bersabarlah sesiapa yang tinggal nombor tu. Kalau rasa macam lambat je aku reply, korang klik aje tab colum sebelah kanan tu.. semua aku catatkan disitu..complete se complete nya. 

Aku akan mesej ikut turn lah. Kalau aku start bagi salam..tunggu setengah jam, tuan nombor tak reply..aku mesej orang seterusnya.. dan kalau aku lambat reply balik..jangan marah ye. 

Ok itu aje untuk hari ini. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

HATERS ARE NOT WELCOMED!!!

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...