Ahad, 26 Mei 2019

SELOKA SUAMIKU

Assalamualaikum.

Aku nak tanya..suami korang macam mana? Suka berdiam? Susah bercakap? Suka menyakat?  atau..suka marah-marah?

Dalam hidup kita berumahtangga pasti ada pasang surutnya. Ada hari kita happy..ada hari kita sedih.. ada waktunya kita rasa sakit hati dan kadang-kadang rasa bersyukur dengan pasangan yang Allah pinjamkan kepada kita.

Suami aku..
Dia jarang bercakap dalam kata lain pendiam. Tapi sesekali ayat yang keluar dari mulutnya ada sense of humor.. yang kadang-kadang buat aku tergelak dan kadang-kadang aku malas nak gelak sebab macam loyar buruk pun ada.

Apapun aku sayang suami aku. Hari ini aku akan kongsikan gurauan suami aku yang pernah aku kongsikan di Fb. Rakan-rakan Fb banyak yang terhibur dengan jenaka suami aku ni..tapi entahla..korang rasa macam mana.. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...