Jumaat, 7 Disember 2018

HOBI PELIK -PART 1

Assalamualaikum.

Semua orang ada hobi..yakni kegemaran. Aku ni ada 1 hobi..tak taulah boleh diklasifikasika  sebagai hobi ke apa.. sebab kalau hobi maksudnya kegemaran untuk mengisi masa lapang.

Masalahnya sekarang..perkara yang aku buat ni, tak isi masa lapang pun..tapi aku tetap buat. Apa yang aku buat? Aku suka kumpul benda. Kalau masa budak-budak dulu aku suka kumpul setem. Ada jugak faedah..tapi yang ni..aku pun tak tau apa faedahnya.

Benda pertama aku kumpul yang aku nak tunjukkan ialah..
Botol Safi Rania Gold

Aku pengguna tegar Safi Rania Gold hampir 4 tahun sejak 2011 hingga 2014. Tapi silap aku..gatal sangat tukar skin care..pakai Wonder Glow..krim timbang kilo rupanya. Habih jahanam muka aku. Aku stop dan aku tak pakai apa-apa skin care sejak dari tu.

Banyak botol yang aku ada..semuanya masih ada dalam simpanan. Apa nak buat pun tak tahu..nak buang,rasa sayang pulak..pelik kan?

Agaknya sebab nama dia Gold kot..emas..mana lah tau boleh buat harta karun 不不不不不.

Ok. Esok aku kongsikan 1 lagi hobi pelik aku.

Adeuss!!!

2 ulasan:

  1. boleh cuba buat DIY...kalau gugel banyak benda boleh buat...rietta suka tgk...tpi tgk je la...sekadar cuci mata...

    BalasPadam
  2. Eh..sama la skin care kita...safi rania

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...