Jumaat, 14 Disember 2018

BUNGA LABUCI MANIK TABUR - 10

Assalamualaikum.

Teruknya tahap malas aku ni. Godek-godek henphone jumpa gambar jahitan 2016. Basi dah pun. Tapi harini baru nak upload. Dihujung tangan aku buat bunga labuci dan taburan manik dan dibawah baju hanya tabur pearl aje sikit-sikit.



Ditangan baju

Di bawah baju.

Dah..itu je yang aku jumpa..jumpa lagi nanti aku share lagi. Bukan apa, ada gambar yang hilang dek kerana handphone rosak..gambar tu save kat memori phone..bukan SD card. 

Ok.jumpa next entri.

Adeuss!!

2 ulasan:

  1. Dah lama tak pakai baju yang ada manik macam ni..

    BalasPadam
  2. rajin nya awak jahit manik mcm ni..dulu pun dlm tahun 2016 JM pun minat jahit2 manik kat lengan baju sampai kul 2 pg baru tudo leka menjadi..skrg dh malas

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...