Rabu, 18 November 2015

AUTUMN DI KOREA - PART 10

Assalamualaikum


Entri yang dipenuhi gambar.. ikutkan hati, semuanya aku nak kongsikan disini..tapi cukuplah yang ini aje..






Tayar basikal dah jadi pokok






katanya ini basikal yang digunakan pelakon Winter Sonata




















Penat berjalan kami singgah di restoran Asian Cuisin (halal)..untuk minum kopi dan aku termakan nasi seafood la pulak..huhuhu..Kami oder 2 cawan Coffee Latte, 1 set popia, harga semua sekali 29000Won. Area restoran ini ada surau untuk solat ye. 







Sebelah restoran ada macam perpustakaan..namanya Children Book Island. Ada banyak buku untuk bacaan disitu dan ada juga tempat untuk budak2 main..








Pukul 4 tamatlah keangauan Winter Sonata musim luruh..kami beratur untuk balik..sayang nak tinggal tempat yang cantik macam ni..pengalaman yang tak mungkin dapat dirasai di Malaysia..

Nak balik pun beratur setengah jam. Punyalah ramai manusia..



Ternampak restoran ni sebelum balik..restoran ni bukan di Nami Island, tapi di tanah besar

Tiba di Dongdaemun lebih kurang pukul 7 malam. Suhu mencecah 2darjah. Gigil oi!.. Singgah kat Namdaemun Market sebab ada barang terlupa nak beli..siap semua balik ke Hostel naik subway train.. Malam ni makan nasi instant je. Panaskan guna mikrowave di kitchen hostel tu.. 

Lepas makan, berjalan2 lagi shopping apa yang patut..esok dah nak balik..huhuhu..



Itu aje...Adeus!!! 

1 ulasan:

  1. Seronoknya berholiday di negara org....cantik2 lak permnadangannya

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...