Sabtu, 25 Julai 2015

MANIK SIMPLE - 10


Assalamualaikum..

Koleksi jahitan manik raya tahun 2013..inilah jadi bila dah malas nk update blog ni..gambar bersawang dalam memori henpon aku..




Actually ni baju aku sebenarnya..aku tak suka manik dibaju sebab aku spesis rajin membasuh, semuanya aku humban dalam mesin..itulah sebab aku jahit simple gila macam ni..itu pun selepas 18 kali kena perli..tukang jahit manik, tapi dibaju sendiri sebijik manik pun tak ada..

Ok..ini aje..esok ada lagi.. Adeuss!!!

2 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...