Ahad, 10 Ogos 2014

HADIAH HARI LAHIR

Assalamualaikum..

Lama aku tak menulis. Berpindah ketempat baru, dengan aktiviti baru..membuatkan aku tak sempat berblog seperti  dulu..

Sebelum tu aku nak verita..Note 1 aku buat perangai..sangat sakit hati bila semua yang aku touch..keluar mesej STOPPED..mcam gambar kat bawah ni..



Macam-macam aku dah buat tapi tak elok juga. Maka aku pun meringankan kaki hantar ke kedai untuk repair balik..

Dan inilah hasilnya
dah tak ada rupa Home Note 1..aduh..

Semuanya sudah berubah, seolah-olah aku menggunakan Note 3..mesej lama tak hilang..masih ada tapi yang paling sedih, folder DCIM (gambar dalam memori internal) hilang..dan tukang repair tak save dulu gamaknya..

Sangat sedih..400keping gambar aku ke Vietnam, Konvo anak sedara aku, gambar anak-anak dan macam-macam kenangan terdelete begitu sahaja.. sampai aku tidur pun boleh termimpi pasal ni..

Dan yang paling sedih..hari ni genab lah usia aku 34 tahun..dan perkara ini berlaku semalam..maka ianya umpama Hadiah Hari Lahir untuk aku,.


*senyap..sedih...sentap!


2 ulasan:

  1. assalamualaikum pen biru...selamat hari lahir...:)

    BalasPadam
  2. selamat ulang tahun kelahiran.. cepat2 menulis balik.. hehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...