Khamis, 24 April 2014

DOODLE PENBIRU DICURI!

Assalamualaikum..

Aku tersangat bengang bila terjumpa 1 fb page  yang menggunakan  nama PenBiru[dot] Com Official...Aku tak kisah tentang nama tapi yang aku kisah dan naik angin bila gambar Doodle yang digunakan oleh page tu TELAH MENCURI doodle aku yang telah dihadiahkan oleh Blogger TENGKU PUTERI dan PUAN KUTU lepas aku menang saguhati pertadingan mencipta kisah dongeng yang mereka anjurkan.

Aku juga TAK PERNAH ada fb page sendiri..hanya ada personel fb sahaja. Aku nak minta tolong korang semua AMT yang setia follow aku..TOLONG REPORT PAGE tu kt FB ..aku memang TAK IZIN orang yang tak ada kena mengena dengan aku sewenang-wenang guna hak aku.


Ini bukti doodle ni hak aku..korang boleh klik link ini --> 

KEPADA ADMIN PAGE TU...SEBELUM AKU AMBIL TINDAKAN  UNDANG-UNDANG..SILA DELETE PAGE TU. DOMAIN DOT COM AKU DAH BELI..DAFTAR ATAS NAMA AKU..GAMBAR YANG KAU GUNA TU..HAK AKU.TOLONG CARI IDENTITI SENDIRI..JANGAN JADI PENYAMUN!!!!

3 ulasan:

  1. aduhai.. ramai org tak berapa betul eks dlm dunia nih.. sabar jew la

    BalasPadam
  2. kalo tak tahu tu..mesti ingat tu fb penbiru..betul la mama maman..emmm ramai oragn tak betul kot

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...