Isnin, 23 Disember 2013

SEGMEN : JOM TERJAH BLOG ERAZFADLI.COM


Assalamualaikum..

Aku dah lama tak bersegmen. Nak buat entri pun malas. Saja nak meriahkan segmen kawan kita ni..  Kali pertama aku follow blog ni sebab aku terkejut tengok gambar tuanpunya..di tenung dan direnung..eh-eh macam pelakon Beto Kushairi yang amat aku minat tu..(Erazfadli tolong perasan ye heheh)..

Sebelum tu aku nak ucaplah Happy Belated Birthday kat dia. Katanya dah masuk 3series...ala muda lagi tu dik..ahkak ni dh 33 dah pun..tapi berjiwa muda remaja..kuikuikui..


So kepada yang belum follow Erazfadli bolehla follow. Blog dia simple. Cerita dia pun simple jugak. Aku memang suka yang simple-simple ni. Apapun selamat berjaya dunia dan akhirat kepada beliau.

Itu je entri hari ni..Adeus!!!


10 ulasan:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    BalasPadam
  2. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  3. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    BalasPadam
  4. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  5. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  6. seronok dpt ikut segmen2 nih.. tp... apa kan daya Artie sibuk di butik uruskan penghantaran tudung brand Artie sendiri.. apa2 pown smoga meriahkan followers alam maya PB.. :-) jemput singgah www.artienatasha.com/blog

    BalasPadam
  7. assalamualaikum pen biru...gud luck k..;)

    BalasPadam
  8. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...