Isnin, 10 Disember 2012

PEARL TABUR - CRUMBLE 16

Assalamualaikum..

Bercuti di Ho Chi Minh dah selesai..mood happy pun dah habis..back to routine yang sangat-sangat rutin..ya ..kembali menjahit..melangkah masuk kerumah sambil digamit-gamit baju yang menanti.

Ok balik ke topik asal. Sebenarnya baju yang aku nak tunjuk ni aku dah siapkan sebelum ke HCM lagi. Tapi aku tak sempat nak pos.Aku diminta oleh pelanggan untuk buat crumble yang bewarna warni..inilah hasilnya..agak simple.

leher...

tangan

tangan

leher dan tangan..

Ok..itu aje untuk hari ini. Esok ada lagi baju yang dah siap yang nak aku tunjukkan pada korang. Pada yang beminat untuk sentuhan jemari montokku boleh call atau sms 0125677630. TAPI..hanya untuk baju yang tidak urgent SAHAJA..kalau untuk ambil dalam bulan 12 aku memang tak sempat. Kalau bulan 1 , amatlah di alu-alu kan..thanks korang..i lap u!

Adeuss!!!

5 ulasan:

  1. saya suka design crumble ni... tapi jauhnya nak hantar tempahan

    BalasPadam
  2. Kombinasi manik warna kuning tu nampak menyerlah bila dipadankan dengan warna kain, taburan warna warni yang lain tu menambah seri...

    BalasPadam
  3. cantiknya..geram saya tgk..kreatif sungguh penbiru yer..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...