Rabu, 28 November 2012

TELEKUNG LYCRA

Assalamualaikum.

Telekung Lycra ..Produk terbaru di pasaran. Aku amat tertarik dengan telekung ni. Kainnya sejuk dan lembut. Boleh didapati dalam pelbagai warna. nak menghadap Allah, apa  salahnya pakai yang cantik-cantik..kan? Jom kita tengok.

Black Pearl 

Pink Bandung

Yellow Gold

Goldish Gold

Fruity Peach

Sweet Lavender

Sweet Cream

Calm Turqoise

Green Apple

Lilac Purple 

White Glam

Dark Violet



Sebelum korang menghukum apa-apa dan memberi andaian apa-apa, biarlah aku jelaskan disini, adalah tidak menjadi 1 kesalahan memakai telekung selain dari warna putih atau hitam. Tak pakai telekung pun boleh solat asalkan pakaian kita itu menutup aurat dan bersih.

Korang boleh rujuk fakta ni di sini --> HUKUM PAKAI TELEKUNG BERWARNA

Pada yang berminat boleh add friend http://www.facebook.com/kaknor. inilah taukeynya. Korang boleh tanya harga dan sebagainya terus dengan dia. Sila beritahu dia korang dapat info ni dari blog aku supaya dia tidak tertanya-tanya korang ni dari mana.

Ok..itu aje perkongsian hari ini. Semoga ia memberi manafaat pada korang semua. Adeuss!!!


16 ulasan:

  1. Cantiknya telekung tu. Nampak lembut je. :)

    BalasPadam
  2. Mohon bg detail price. .. Emel sweetiest_star@yahoo.com or whatsapp 0197581502

    BalasPadam
  3. berapa telekung ni sehelai...
    warna sweet krem nice...ADD saya unna suky kat FB..

    BalasPadam
  4. berapa sepasang? untuk mereka yg berpinggul lebar ade ke size yg sesuai untuk bahagian kain?? pls sms sy ke 0172127452 ya thanx :)

    BalasPadam
  5. berapa sepasang? untuk mereka yg berpinggul lebar ade ke size yg sesuai untuk bahagian kain?? pls sms sy ke 0172127452 ya thanx :)

    BalasPadam
  6. berapa sepasang? untuk mereka yg berpinggul lebar ade ke size yg sesuai untuk bahagian kain?? pls sms sy ke 0172127452 ya thanx :)

    BalasPadam
  7. Brapa spsng?bole rply kt gmail sy...dianaknaggs@gmail.com

    BalasPadam
  8. Assalam..PM harga at youme8084@gmail.com...tq

    BalasPadam
  9. Assalam PM harga at youme8084@gmail.com. tq..

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...