Khamis, 22 November 2012

LARI DARI RUMAH

Assalamualaikum...

Maafkan aku kerana tak sempat BW blog korang..pada yang sudi follow dan secara automatiknya telah jadi Ahli Mesyuarat Tingkap aku..terimakasih banyak-banyak. Harap korang tolong tinggalkan link supaya aku dapat follow korang balik. Itupun kalau korang sudi..

Aku sebenarnya dah lari dari rumah. Membawa diri ke negara orang..aku dah merajuk dengan mak cik cafe opis aku yang masak sambal kerang taruk asam jawa tak bertapis..selamat tinggal mak cik cafe..


8 ulasan:

  1. nak ikut lari dari rumah jugak!!! hehehe

    BalasPadam
  2. he he he hehh... bila nak balik Pen Biru... elok2 bawa diri ye...

    BalasPadam
  3. assalamualaikum pen biru...wah ke mana destinasi kali ni...:)

    BalasPadam
  4. hahahhahhahaha..kelakar la reason awak nak larik umah..hahahhaa

    BalasPadam
  5. Salam,

    Maaf saya baru perasan ada comment kat entri HCMC... ok harga pakej untuk tour delta mekong sekitar 10USD coz saya tolak lunch. Saya ikut agensi Vinasun. Agensi neh tempat die betoi2 depan restoran kg. Apapun slmt shopping. Pada saya HCMC mmg syurga beli belah bagi wanita!!!!

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...