Khamis, 1 November 2012

FB DAH PANDAI BUAT DUIT

Assalamualaikum..

Semalam baru aku terperasan benda ni..

Bila kita update apa-apa post kt FB.. biasanya dibawah pos kita tu ada 3 perkataan. Iaitu Like, Comment, Share. Tapi untuk kali ni dia keluar perkatan baru menggantikan Share iaitu Promote.

Inilah yang aku katakan tu..

Tujuan Promote tu adalah untuk memberitahu friends korang yang post korang tu penting ya amat. Sebab kadang-kadang di FB ni kita post sesuatu, tapi kawan-kawan kita tak nampak..Lalu aku pun menggatalkan jari untuk klik sebab aku nak tengok apa yang ada kat situ..rupanya ni ha...

PAY TO PROMOTE la derrr...

FB dah pandai buat duit sekarang ni..melampau la tuh!

1 ulasan:

  1. dah lama benda tu,aku pun kdg2 nak promote page tu,bila klik srh byr.....sedih

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...