Selasa, 27 November 2012

COMELNYA KASUT BABY

Assalamualaikum..

Sesekali tengok barangan baby ni terutama kasut..memang syiok..comel aje. Jom layan gambar ni..





cute kan. Harga pun ok..kira murah la . RM19 aje tak termasuk pos....So kepada sesiapa yang nak beli kasut atau barang-barang baby yang lain boleh terus ke 

atau boleh like di FB page 

Kat sini ada macam-macam barangan baby yang cumel-cumel. Geram jer tengok. harga pun ok. Kira murah la dari online yang lain. Sesiapa yang berhajat, silakan membeli di situ. Servis tiptop sebab aku pernah beli beberapa kali..

Ok. Itu aje untuk entri kali ni. Terima kasih atas perhatian korang. Adeus!!!

6 ulasan:

  1. beshnya kalau cheqna dah ada baby..kompem giler membeli =)

    BalasPadam
  2. comel sgt3..kite rase kan kalau kite ade anak nnt, husband kite la yg paling byk akan beli kasut utk anak die..;)

    BalasPadam
  3. assalamualaikum pen biru....yer la cantik2 kasutnya...;)

    BalasPadam
  4. terima kasih untuk info...^_^

    BalasPadam
  5. As salam PB,

    WAh, berniaga barang baby pulak ke? Mmg comel :))

    BalasPadam

UNTUK KOMEN ANDA AKAN DITAPIS DAHULU..YANG BERSIH2 AJE BARU ADA KAT SINI ;)

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...