Sabtu, 1 September 2012

SEPTEMBER SUDAH..

Assalamualaikum..

Ketika korang membaca blog aku ni, aku sedang berendam di Sg.Sedim hehe.. bercuti lagi. Nanti aku uploadkan kisahnya..

September sudah datang. Cepatnya masa berlalu (tanda-tanda awal kiamat). Kisah harini..pasal entri bulan Ogos.


Ini hits untuk bulan Ogos. Nak tergelak pun ada sebab entri aku hanya 9 sahaja. Sejarah sepanjang berblog..inilah yang paling ciput. Mana sibuk menjahit..nak raya..macam-macam. Pun begitu inilah hits tertinggi. Ramai yang berkunjung adalah cerita manik. Maaflah pada yang klik tajuk Cara-Cara Menjahit Manik tu..entri tu langsung tak membantu..heheh..ampunnnnn..

So..selamat berehat semua...aku sedang berendam dengan bahagia..ini entri autopublish ..Adeus!!!

6 ulasan:

  1. Panas2 mcm ni memang syok berendam..

    BalasPadam
  2. bestnye...js pun dh lama tak berendam ni...^^

    BalasPadam
  3. mornink akak

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/dapat-jemputan-ke.html

    BalasPadam
  4. sama la macam kita..tak payah tunggu raya, entri tiap2 bulan sentiasa ciput jer..idea dah kering

    BalasPadam
  5. ehehe... tulis je "cara-cara" sure ramai nak belajar. kirenye bagus la. ramai yang ingin timba ilmu kan? :)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...