Ahad, 30 September 2012

PEARL TABUR - CRUMBLE 12

Assalamualaikum..

Kesianlah AMT sekalian yang amat boring dengan cerita manik. Sabo aje la. Dah nama pun blog Penbiru. Terimalah hakikat. Ok. Untuk hari ni aku nak tunjukkan hasil jahitan pearl crumble di baju kebaya labuh. 

 tangan

 tangan dan dada

 badan

keseluruhan baju

Kalau korang boleh nampak, di baju ni ada batu-batu diamond..actually batu tu memang dah ada sebelum aku jahit lagi.Itu aje. harap pelanggan aku berpuas hati. Pada yang baru menjengah blog musyuk aku ni dan terasa nak bermanik, boleh contact aku di talian tol free bil kena kena bayar 0125677630.

Sekian.. Adeuss!!!



3 ulasan:

  1. assalamualaikum pen biru....cantik2 jahitan manik2 tu...:)

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan... Pen Biru... cantiknya jahitan manik2 tu... saya cuma pandai jahit yang simple jer kat baju sendiri

    dari blog AkuLerPinky

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...