Rabu, 26 September 2012

KERETA KECIL, BESAR KEPALA

Assalamualaikum.

Aku nak kongsikan dengan korang. Pagi aku on the way nak ke ofis. Jarak aku dengan kereta depan adalah jarak yang selamat dan aku berada di lorong kanan. Tiba-tiba sebuah kereta Kancil dari kiri bagi signal dan terus mencilok di depan aku sedangkan jarak aku dengan kereta depan memang tak lepas untuk sebijik kereta. Oleh kerana terkejut aku hon la dia. Dia hon aku balik dan angkat tanda f**k.

Kalaulah aku tak break..mungkin aku akan terlanggar dia. Dan masa aku break tu nasib baik kereta belakang pun sempat break.. Inilah pemandu kurang ajar tu.

PLAT NO : WHE 7648

KEPADA PEMANDU  YANG KURANG ADAB NI, APA PERASAN KAU KALAU ADA LELAKI LAIN ANGKAT F**K KAT BINI KAU???

INGAT..DUNIA NI BULAT..1 HARI NANTI KENA BALIK LA KAT KAU..

10 ulasan:

  1. Biadab nye. Dah la main cilok je, siap tunjuk ***k lagi. PADAN MUKE dah naik no plat kete tu kat blog!

    #salam kenal sis, sy baru follow blog ni sebab suke tengok jahitan manik tu. SANGAT CANTIK!

    BalasPadam
  2. kurang ajar nya.. sis, saya pun pernah kena macam sis.. tapi masa tu pemandunya i*dia, bawa van.. dalamnya penuh dengan kaum dia.. adoi, takut pun ada..

    BalasPadam
  3. huhu...

    geram sbb klu dia tak pikir keselamatan dia dah la..

    jgn bawa kereta smpi bahayakan org lain pula..

    (mujur sempat brek...klu tak sempat brek..?)

    kan..?

    BalasPadam
  4. Eeeeee..xsuke tau driver cenggini..driver laki ke pmpn?...mmg sgt3 kurang ajar..kene buku ngan ruas baru ade akal....tetibe geram plak..sabau kayh PenBiru....;)

    BalasPadam
  5. Selalu gak kn mcm nie...trk la kita kalau kn...kdg2 siap brani mrh kita plak...ish2...

    BalasPadam
  6. fuhh..klu saya pn hangin jgk ni..seyes..bkn nk angkat tgn tanda mntk maaf ke apa..biadap!

    BalasPadam
  7. assalamualaikum pen biru...memang bengang kalau jumpa driver yg mcm ni rasa nak sondol jer kete die tu...:)

    BalasPadam
  8. As salam PB,

    Meh saya mintak tolong kwn checkkan no plat keta ni... kita tgk siapa org empunya kereta :))

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...