Ahad, 16 September 2012

BUNGA LABUCI & KRISTAL - 2

Assalamualaikum..

Masih lagi jenis design yang sama. Cuma kali ni agak simple dan dibuat dibahagian tangan saja. Design ini adalah atas permintaan pelanggan sendiri.. Amat mudah untuk aku jahit sebab dah tak payah pening-pening kepala nak fikirkan design yang sesuai.

Inilah hasilnya..



okeh..itu jer untuk hari ini..Adeus!!!

3 ulasan:

  1. Cantik! Nampak serasi warnanya dengan warna kain.

    BalasPadam
  2. bestnyerr!pinjam tgn bleh?hehehe...berseni betul tangan taw..:)

    BalasPadam
  3. cantiknye, tone warna tu ade gradient sikit. Cantik sgt, agak2 brp lama ye nak siap semua skali

    Hurmmmmm tapi kan, bagi ejam la, kalu bab warna ini cantik, tapi kalau bab corak, rasanya baju biru sebelum ni lg canti kot. Maybe sebab baju tu kosong, dan corak labuci dia simple and nice aje, nampak tak brp berat. Nampak tak berapa serabut. Bagi saya lah. Biru tu Kalau di jual dah beli dah tuk bini saya, ehehehe.

    Ehehe tau la saya laki, takut nanti ade org kata "awak laki, awak apa tau pasal labuci ngan kristal ni" just pandangan dari seorang lelaki la, taste saya. :)


    Apa2pun...

    Apa2jelaCikPenBiru... Ehehehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...