Ahad, 5 Ogos 2012

REZEKI RAMADHAN

Assalamualaikum..

Korang ingat tak kisah aku menang peraduan pantun Maggi di Sinarfm tu? Kalau tak ingat, sila klik DiSini


Semalam masa aku tengah memulun jahit manik tetiba ada lori dok hon-hon depan rumah. owh..lori Gdex rupanya. Mula tu aku ingatkan untuk rumah sebelah. Last-last penghantar tu call aku..barulah terhegeh-hegeh aku lari keluar..

Wah..hadiah yang ditunggu dah sampai..

Hamper barangan Maggi bernilai RM50...

dan Cek RM1000.

Terima kasih kepada Maggi dan SinarFm. Pantun main-main akhirnya pun terpilih jugak. Kalau dah namanya rezeki...Alhamdulillah.. Seronok gile maklumlah dah lama aku tak dapat hadiah yang bernilai macam ni.. Dapat je hamper tu  terus buka..tak menyempat-nyempat!


Inilah hasilnya..2 minit kemudian!

sekian..Adeuss!!

8 ulasan:

  1. selamat berpuasa
    tahniah...bestnya dpt hadiah nk raya ni leh la shopping sakan ye

    BalasPadam
  2. wah, best la dapat barang pastu duit lagi, boleh shopping raya kan, hehe

    BalasPadam
  3. tahniah...wah blh shopping raya lagi la...hihi

    BalasPadam
  4. tahniah penbiru...:)
    sungguh rezeki ramadhan yer ..
    ceq 100 lagi tu..hehe

    BalasPadam
  5. wahhh...!

    rezeki ramadhan sungguh...!

    syok nye..

    tahniah...!

    :)

    shopping sakan lah ye ...

    hehe..

    BalasPadam
  6. wah mmg rezeki sungguh.sy pun tumpang suka nie..hehe

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...