Khamis, 30 Ogos 2012

DOMINO'S PIZZA TERBAIK!!!

Assalamualaikum

Dah lama aku idamkan pizza delivery ni sebenarnya. Kat kawasan rumah aku, Pizza Hut taknak hantar sebab katanya rumah aku diluar kawasan penghantaran. Bila aku bertandang ke restoran diorang, pernah sekali tu, anak kawan aku sampai tertidur punya menunggu pizza. Lambat gila. Lagi 1 Restoren kat Jitra tu agak kotor dan akau tak tahu apa sebabnya. Tapi kalau Restoren kat Jalan Limbong Kapal Alor Setar, restorennya bersih tapi servis tetap lambat!

Baru-baru ni Domino's Pizza Jitra baru buka. So aku nak test power diorang. Bagus manalah sangat kan? So aku pun mula lah mendaftarkan diri di webside Domino's.

Selesai daftar dan buat pilihan menu dan juga send kat diorang pukul 7.01petang.. Di web tu ada skrin ala-ala GPS bagi mengetahui status oder kita tu..so aku tengok di situ..

 A: 7.01 :oder online siap dibuat
B: 7.02 : oder dah di masak


 7.09pm : oder dah di packing

7.10pm : dah dihantar


Nah..pukul 7.40 dah sampai depan rumah..bagus betulla. Memang tabik spring. Pizza dia pun lagi sedap dari yang lain. Walaupun sejuk tapi doh tak keras macam yang 1 lagi tu. Dah le lambat..tak mo hantar pulak kat rumah aku. Sombong sangat la pulak.

Dan yang aku nampak sendiri, restoran Domino's tu sampai ada yang beratur panjang..Tu sebabnya aku oder online aje. Yang bestnya sibudak pengahantar tu siap cakap, nasib aku baik sebab doh pizza aku tu yg last stok untuk lusa,..stok diorang sold out..huhuhuh..

Apalagi..nyum nyum la aku..

Congrats to Domino's..delivery cepat, pizza pun sedap..

6 ulasan:

  1. Kite lg suke dominos compared to pizza hut..hehehe..sedapkan penbiru?..

    BalasPadam
  2. famili js pun suka ngan dominooooo....mmg servis terbaik spjg berurusan...^^

    BalasPadam
  3. bestnya dah ada domino kat jitra, klau ada caw kat a.star best gak nie.

    sya hari tu sampai ke penang sb teringin nk mkn domino pizza nie :)

    BalasPadam
  4. assalamualaikum pen biru....mama x rasa lagi la Domino Piza ramai juga yg ckp sedap nanti nak test juga la...:)

    BalasPadam
  5. dominos pizza mmg terbaik...:)

    selamat hari rayo yer..:)

    BalasPadam
  6. kayrul sekeluarga pun peminat tegar dominos..selalu order jenis extra large baru puas nak makan..hahaha

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...