Ahad, 26 Ogos 2012

12 HARI TANPA ENTRI..

Assalamualaikum..

Masih belum terlewat untuk aku memohon ampun dan maaf pada korang semua AMT yang aku sayangi . Aku juga mengambil kesempatan ni nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada korang semua.  



12 hari tanpa entri..jangan kata entri nak BW blog korang pun aku tak sempat walaupun bercuti panjang..lagi cuti lagi busy rupanya. Aku tak kemana-mana raya ni..hanya duduk kat rumah tunggu orang datang. Aku tak buat open house..tapi sesape datang..pintu rumah sentiasa terbuka. Hari-hari openhouse.

Entri yang sekontot ini sekadar pengubat rindu. Hasil jahitan juga tak sempat jugak aku nak uploadkan..nantilah bila ada kelapangan waktu.

Masih dalam mood raya..dan harini aku mula bekerja. Kehidupan masih sama...sama..sama...

Nanti aku BW blog korang ye..Adeus!!!

1 ulasan:

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...