Ahad, 7 Ogos 2011

MESEJ BERPUAKA YANG TAK HABIS-HABIS!!

Assalamualaikum..

Aku memang bengang betullah. Tak abis-abis mesej dari syarikat penyamun ni dok terjah masuk dari ke handphone aku. So korang ambik ingatan ye..

Mesej ni aku terima pada 05.08.2011 jam 9.13am
Terima Dari No 0128533601

RM0.00 Kpd 0125677630 (ni no aku)
SMS BONANZA. Taip ON HPY dan hantar ke no 32066 skrg, terima RM3 SMS, Credit PERCUMA utk setiap 100 plgn. T&C apply

*Mode: hangin 1 badan!
Mesej ni aku terima pada 06.08.2011 jam 10.47am
Terima Dari No 66688

RM0.00 Perinagatan kpd +60125677630 (ni no aku)
Anda perlu tekan ON YC dan ON YD sms ke- 33200 skrg utk terima SMS content anda sebelum tamat tempoh!
OUT:0379666547 <----binatang ini aku jumpa lepas skroll sampai kebawah
Kalau korang jadi aku..apa korang nak buat selain dari delete? Betol2 mengganggu hidup. Sampai sekarang aku tak pernah dengar apa-apa tindakan dari pihak berkuasa untuk mengekang benda ni. Syarikat penyamun tu takkan dapat nombor kita kalau bukan orang ketiga di syarikat telco yang bocorkan maklumat pengguna kepada orang lain..so any idea??


9 ulasan:

  1. slm...kenapa selalu masuk dlm hp...
    x boleh delete ke?
    mmg remas kalau asyik ada mesej masuk jer..:)

    BalasPadam
  2. sy pun kerap dpt sms camtu.tak kuasa nak layan.abaikan je..

    BalasPadam
  3. sy pun kerap terima sms camtu

    BalasPadam
  4. delete jangan tak delete..
    kadang2 maklong dapat jugak..
    macam2..

    BalasPadam
  5. mama janet, mak long:gangguan betol kan?kadang2 msej tu masuk time kita tengah drive..tak tengok kang, ntah2 msj penting ke apa ke..sekali tgok..cis..menyemak jer

    BalasPadam
  6. sy pon alami masalh yg sama..terutama dgn mxis ni..kedit abes sbb msg2 camtu la..sikit2 die telan kedit sy..

    **skrg dh btukar celcom..hihi

    BalasPadam
  7. sy dpt gak..kengkadang dpt msg lucah lg..suh on video tgk gambar lucah..pening..salunya sy delete jer..

    BalasPadam
  8. mmg mengganggu pun...abai kan je..

    BalasPadam
  9. qaseh johanna: tu la pasal..x pasal2 abis kredit kan..jahat
    rina;kalau dpat kat anak2 cmne tu?
    fieza: rasa geram sgt..nak abaikan pun masa msj masuk, mana le kita tau yg msj tu yg masuk..delete ajela

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...