Selasa, 2 Ogos 2011

MESEJ BERPUAKA KEMBALI!!!

Assalamualaikum..

Hari tu aku dah ada buat entry pasal MESEJ BERPUAKA ni.. Sila Klik Sini , Ahad lepas 31 Julai aku masih terima lagi mesej yang sama

Mesej ni aku terima pada 31.07.2011 jam 9.56am
Dari no 62228
"RM0.00 Kpd 0125677630 (ni no aku)
Anda belum daftar Servis SMS kandungan baru,cepat sms ON BN dan ON BQ ke 32233 Skrg utk mulakan !"




EM80625114"

Memang kurang ajar kan? Aku dok timbang-timbang nak buat report polis, tapi masalahnya mau ke polis layan dan ambik tindakan atas laporan aku? Agaknya kalau aku buat laporan polis, bila benda ni nak settle? Kang sesia je aku buang minyak kereta sebab nak kena p balai. So kepada korang semua, hati-hati dan sebarkan pesanan dan peringatan ni kepada orang ramai. Tak pasal2 ada penyamun yang cilok duit topup korang.

Okla, aku nak sambung keje. Nanti aku dapat gambar aku dengan Datuk Maznah, aku upload kat sini.. Arios!!!

8 ulasan:

  1. byk kali gak dpt sms macam nie,tp mmg buat bodoh ja..tak sgka dia curik topup..:)

    BalasPadam
  2. betul tu puan kutu..ada setengah tu, skali dia mesej kita, potong sampai RM2..tak kes naya namanya

    BalasPadam
  3. rasanya sms ni datang setiap kali saya buat transaksi m2u..ramai betul manusia durjana sekarang ni, kena hati2 selalu

    BalasPadam
  4. ixoraroxi..sy tak penah buat transaksi m2u pun dapat gak msj ni..hantu btol la..

    BalasPadam
  5. Aa la ana...aku pun dpt gak..tp aku delete ja pastu..mls tol...walaupun maxis yg hntq,aku mls nk msg apa balik kt depa..bunag tenaga aku ja..

    BalasPadam
  6. cuda: kalau maxis yg hantar, dia bgtau kat ctu, brapa caj n ya..ni mana hado!

    BalasPadam
  7. Sya baru dpt sat2 ni..
    RM0.00 SMS Terakhir : Utk 019xxxx(no sya). Anda diminta sms ON LZ ke 32233 SEGERA utk terima Servis SMS Content Penting ini SKrg! EM80625114

    Itu yg google cari tu.. sblm ni mmg wat tk kisah jer...

    BalasPadam
  8. Hanisa..apa jugak yg dia suruh send, jgn la buat.kot tak pasal2 dia telan topup kita.memang jahat tau depa ni

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...