Khamis, 4 Ogos 2011

BUNGA PEARL SIMPLE 2

Assalamulaikum...

Kali ni entry baju pertama untuk bulan puasa ni yang aku dah siapkan malam tadi . Baju kawan ofis aku . Dia nak aku buat bunga pearl simple macam yang dah aku pernah buat dulu. Boleh tengok entry nya di sini ---> Bunga Pearl Simple .Tapi aku olah sikit untuk dapatkan kelainan. Aku ambik masa lebih kurang 9 jam untuk siapkan baju ini. So ini lah hasilnya...




Aku harap dia berpuas hati dengan hasil jahitan aku ni. Secara peribadi , aku pun suka bunga pearl dari bunga labuci sebab kalau labuci susah nak masuk mesin basuh. Bunga pearl lebih kukuh, kemas dan simple, sesuai untuk baju kerja terutama sekali kerja pejabat macam aku ni.Ok. Nantikan hasil kerja aku yang akan datang dalam entry seterusnya.. Adeus.!!!

Nak tengok lagi?...Manik Part 11

7 ulasan:

  1. slm...wah cantiknya penbiru nice tol
    tengok baju yg dah ada manik2 tu...berapa harga kalau letak labuci mcm tu?semoga usaha anda sentiasa diberkati...:)

    BalasPadam
  2. kayrul-shah ;thanks.. (tengah menahan hidung yang mengembang..heheheh)

    mama maszull ; kalau cmni harga dalam RM50 (termasuk post).kalau tangan aje murah lagi la..ini tangan dan bawah baju.tq mama atas doa tu..amin :)

    BalasPadam
  3. cantik..sy teringin nk belajar..nk buat kt baju sendiri..

    BalasPadam
  4. rina: sy nak tlg ajar pn tak retila,,ilmu tak berapa nak cukup lagi..hekhekhek

    BalasPadam
  5. Ana.MNgah nak tnya, kalo wt stail gini bhg bwh baju tu, kena buat semua keliling dpn blkg baju ka?

    BalasPadam
  6. mak ngah, ana buat depan aje..kalut pelanggan nak full, baru ana buat full, tapi harga lebih la.. :)

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...