Khamis, 14 Julai 2011

EN.SUAMI BER'SMS' DENGAN BRONT PALARAE

Rabu 13.07.2011 :
1.56 pm
En.Suami : Tahniah buat filem sendiri dah la (sekarang)

1.56pm
Bront Palarae : tq2, tapi blom siap lg.

1.58 pm
En.Suami : Tajuk apa wei? Aku pun ayah hang bagitau

1.58 pm
Bront Palarae : 3Rasa, filem lawak moden

2.01 pm
En.Suami : Nak pakai extra,panggil aku sama. Hang nak balik mai bila? Halo aku, umah aku dekat dengan airport

2.02 pm
Bront Palarae : Hang dah x dok Tmn Nuri dah lah?

2.04 pm
En.Suami : Aku dok Kepala Batas. Bini aku beli umah kat sini. Taman Jalai Jaya,belakang Shell Kepala Batas. Dah setahun aku dok sini. Tort (Farid Kamil) pun besa(pernah)mai. Hang saja yang tak sampai lagi.

2.05 pm
Bront Palarae: Insyaallah aku sampai kalau aku turun sana. Cuma xtau bila lah.

2.08 pm
En.Suami : Kalau hang balik, halo aku. Mai lepak umah aku. Bini aku tak pa. Ok. Kot hang nak guna umah aku untuk shooting, no problem.

2.22 pm
En.Suami : Hang nak tengok gambar anak aku, hang tengok fb bini aku facebook.com/aku.penbiru yang gambar kartun pocoyo biru tu. Tu akaun bini aku. Akaun aku pun ada tapi tak banyak. Hang cari atas nama syed mohd fairuz peot. Bini aku la (sekarang) Tort (Farid Kamil) ambik jadi admin fanpage dia.

2.23 pm
Bront Palarae : Oh, nanti aku check tengok


Inilah aku dapat dari hasil sportcheck ke atas henpon aku semasa aku kepengsanan tidur akibat makan ubat selsema dan ubat batuk semalam. Bukan main lagi depa . Tapi bila difikir-fikirkan, bagus juga si Bront ni. Dah jadi artis popular pun masih ada masa menjawab sms yang takda faedah dari kawan-kawan..cepat pulak tu dia jawab..

So tunggulah filem terbaru terbitan sulung syarikat milik Bront sendiri. Lakonan dari kawan-kawan dia jugak iaitu Farid Kamil..

Pesanan untuk En.Suami : Jangan guna henpon syg utk msj kawan2 abg ok.

Arios!!!

4 ulasan:

  1. Kalau Bront singgah baca blog awak, for sure dia gelak eikk :)

    BalasPadam
  2. ixoraroxi..dia tak tau pun sy ada blog..hekhekhek

    BalasPadam
  3. oh awak admin fanpage farid kamil ka? mmg baguslah bront ya..x nyombong..eleh artis pon org biasa gak kan..ape hal lak nk nyombong..

    BalasPadam
  4. rina;yup..sy admin FK..bront memang tak sombong.biasa je.mcm kita2 je..tp ada gak artis yg baru nak naik suam2 kuku tu yg menyombong..artis mcm tu mmg tak tahan lama

    BalasPadam

KOMEN YANG MURNI2 AJE ...

Jom Tengok Cerite Lain Pulok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...